top of page

Initiatie

Heb je nog nooit gereden of een paard van dichtbij gezien, dan stel ik voor om de eerste keer met een uurtje initiatie te beginnen. Zo kan je wennen aan het ‘paard’ en neem ik je mee voor een korte rustige wandeling waarbij ik het paard aan een touw begeleid, op deze manier voel je of het iets voor jou is.  

Door regelmatig een rustige wandeling te paard te maken krijg je op een aangename manier een paardgevoel.  En dat paardgevoel kunnen we dan op jouw tempo opbouwen tot je je zeker genoeg voelt om een galopje te maken. Brutus en Archie kennen alle bevelen dus zij zullen je hierbij zeker helpen.

 

Ook als je wel al kan paardrijden maar nog nooit een buitenrit gedaan hebt is een buitenrit van een uur om mee te beginnen niet slecht. Twee à drie uur in het zadel is niet te onderschatten voor je rug en je gewrichten. Valt het na een uurtje toch goed mee kunnen we altijd verlengen.

Na de initiatie wanneer de paarden afgezadeld zijn en terug in de wei staan brouw ik je ter plaatse een koffie of  een thee. 


Wat kost het? 30€ per uur rijden.

bottom of page