top of page

Buitenritten

Om jou volop te laten genieten van slowhorsing en natuurbeleving bied ik individuele natuurritten te paard aan.

Heb je nog nooit gereden of een paard van dichtbij gezien, dan stel ik voor om de eerste keer met een uurtje initiatie te beginnen. Zo kan je wennen aan het ‘paard’ en neem ik je mee voor een korte rustige wandeling waarbij ik het paard aan een touw begeleid, op deze manier voel je of het iets voor jou is.  

 

Ook als je kan paardrijden maar nog nooit een buitenrit gedaan hebt is een buitenrit van een uur om mee te beginnen niet slecht. Twee à drie uur in het zadel is niet te onderschatten voor je rug en je gewrichten.

 

Heb je wel ervaring met het buitenrijden dan kan je kiezen om één, twee of drie uur te rijden of zelfs om een om een trektocht te beleven. Je kan ook altijd ter plaatse beslissen om de rit langer of korter te maken. Alles kan.De ritten vertrekken in de prachtige omgeving van het Nationaal Park Hoge Kempen (As). Buitenritten gaan meestal door op zondag, op andere dagen kan ook op verzoek.

 
Wanneer de paarden afgezadeld zijn en terug in de wei staan brouw ik je ter plaatse een koffie of een thee, en kan je helemaal zen terug naar huis.

Wat kost het? 30€ per uur rijden. 

 

buitenritten 9.JPG
buitenritten 10.JPG
bottom of page